Галина Гриник отримала майже п'ять тисяч за відрядження в Київ

П'ятниця, 17 грудня 2021, 14:00

Цього року в. о. начальника управління туризму Львівської міськради Галина Гриник отримала майже п'ять тисяч за відрядження.

Про це повідомило управління туризму департаменту економічного розвитку Львівської міської ради у відповідь на запит Варіантів.

У 2021 році в. о. начальника управління туризму департаменту економічного розвитку Львівської міської ради Галина Гриник отримала 4 615 грн 26 коп., в тому числі 60 грн добових за відрядження з бюджету Львівської МТГ.

Гриник 25 листопада перебувала у відрядженні в Києві, де взяла участь у Форумі "Велике Будівництво: Авіація та туризм", який відбувся в аеропорті "Бориспіль", терміналі F.

Зазначимо, з жовтня 2021 Галина Гриник виконує обов’язки начальника управління туризму департаменту економічного розвитку Львівської міської ради.

Гриник з 1993 року працює у Львівській міськраді на різних посадах. До 2011 року працювала у виконавчих органах Львівської міськради. Пізніше переведена на посаду заступника начальника управління туризму департаменту "Євро-2012" та виконувала обов'язки начальника до 2012 року.

З 2017 року була начальником організаційно-аналітичного відділу департаменту розвитку Львівської міської ради, а з 2018 року виконувала обов'язки начальника. З 2019 на неї було покладено виконання обов’язків начальника управління туризму.

Нагадаємо, у 2021 році міський голова Львова Андрій Садовий з’їздив у 15 відряджень, за що сумарно отримав майже 170 тис. грн.

Мітки: відрядження, Галина Гриник, новини львова, управління туризму, чиновник Львівської міськради