Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Музика

Четвер, 24 січня 2013, 11:02

«Віртуози Львова» зіграють у Львові новорічно-різдвяний концерт

26 січня у Львівській філармонії пролунає святкова новорічно-різдвяна програма оркестру – Святкуємо разом з «Віртуозами Львова».

Під час концерту звучатиме музика Антоніо Вівальді, Арканджело Кореллі, а також колядки. Про це інформує прес-служба Львівської філармонії.

Окрім українських колядок, пролунають і американські, які надзвичайно мелодійні та красиві. Звучатиме традиційний «Щедрика» Миколи Леонтовича. А на завершення оркестр виконуватиме і сучасні музичні твори.

Прихильники Віртуозів Львова зможуть відвідати концерти оркестру і в лютому. 10 лютого оркестр подарує шанувальникам справжнє свято музики великого Вольфґанґа Амадея Моцарта, диригує Маркус Ельснер (Німеччина), соло на фортепіано – Олег Рудницький.

Звучатимуть два яскраві контрастні твори композитора. Це остання найвеличніша симфонія Моцарта «Юпітер» та найбільший за тривалістю Концерт для фортепіано з оркестром № 9.

17 лютого Академічний камерний оркестр «Віртуози Львова» потішить не лише своєрідною манерою гри, а й здивує усіх новою надзвичайно цікавою програмою. Оркестр виступатиме разом з німецьким диригентом Дітером Вагнером. 

Нагадаємо, оркестр Віртуози Львова – одним з найелітарніших колективів України, створений 1994 року у Львові. За час свого існування оркестр дав понад 1700 концертів, виступав з гастролями не лише в Україні, але й в багатьох країнах світу, в тому числі у Польщі, Німеччині, Швейцарії, Словаччині, Бельгії, Ізраїлі, Колумбії, Еквадорі, Гватемалі, Нікарагуа, Гондурасі, Перу, Сальвадорі, Коста-Ріці, Голандії, Данії, Ватикані, Італії, Чехії. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.