Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

медичний заклад у Львові

Вівторок, 21 грудня 2021, 17:12

Для дітей, хворих на міодистрофію Дюшена, планують закупити два апарати

медичний заклад у Львові

Сергій Івах ініціював закупівлю двох апаратів для дітей, хворих на міодистрофію Дюшена.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Вчора, 20 грудня, під час пленарного засідання сесії Львівської міської ради депутат фракції Європейська Солідарність Сергій Івах звернувся до міського голови з проханням закупити апарат для неінвазивної та інвазивної вентиляції легень, а також відкашлювач-інсуфлятор для КНП "Міська дитяча клінічна лікарня м. Львова" для пацієнтів з міодистофією Дюшена.

"До мене неодноразово зверталися батьки діток, які хворіють на міодистофію Дюшена. Нам потрібно придбати додатково два таких апарати, які дали би можливість пацієнтам з міодистофією Дюшена проходити лікування. Напередодні ми ініціювали та закупили вже один такий апарат, він працює у реанімаційному відділенні дитячої лікарні на П. Орлика, проте цього недостатньо" – наголосив Сергій Івах.

Нагадаємо, напередодні за ініціативи Сергія Іваха у львівську Дитячу лікарню на П. Орлика вже придбали відкашлювач-інсуфлятор для хворих дітей на міодистрофію Дюшена.

Публікація у межах Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.