Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Четвер, 23 грудня 2021, 17:20

На премії для Козицького виділили 60 мільйонів

Максим Козицький

Депутати передбачили 60 мільйонів гривень з бюджету на премії чиновникам Львівської ОДА та її структурних підрозділів у 2022 році.

Сьогодні, 23 грудня, на сесії Львівської обласної ради депутати затвердили програму покращення якості надання публічних послуг органами виконавчої влади на 2022 рік.

"За" проголосували 60 депутатів.

Згідно із документом, фінансування програми у 2022 році складатиме 60 млн грн. Ці кошти підуть на підтримку діяльності апарату облдержадміністрації та її структурних підрозділів: преміювання чиновників (47 млн грн) та придбання техніки й проведення капітального ремонту адмінприміщень (13 млн грн). 

В програмі наголошується, що додаткове фінансування працівників Львівської ОДА має підвищити ефективність їхньої роботи та залучити висококваліфікованих працівників.

"Реалізація завдань програми передбачає збільшення розміру заробітної плати з урахуванням диференціації доходів відповідно до вкладу кожного працівника апарату обласної державної адміністрації та її структурних підрозділів, покращення технічної бази органів виконавчої влади обласної ланки, оновлення парку автотранспорту тощо.

Розподіл видатків на реалізацію програми здійснюватиметься шляхом прийняття розпорядження голови обласної державної адміністрації з урахуванням чисельності працівників апарату обласної державної адміністрації та її структурних підрозділів, ініціативності в роботі, якості та обсягу виконуваних завдань" – йдеться в документі.

Як додав заступник директора департаменту фінансів Львівської ОДА Іван Нос, середня оплата праці у Львівській обласній раді цьогоріч становила 22,5 тис. грн, а у Львівській ОДА – 18 тис. грн (включно із програмою преміювання чиновників) і 13 тис. грн (без цієї програми).

Нагадаємо, 21 грудня депутати затвердили бюджет Львівської області на 2022 рік. У ньому на утримання апарату облради у 2022 році скерували 68 млн грн, а управління майном спільної власності – 62 млн грн.

Додамо, у листопаді цього року голові Львівської ОДА Максиму Козицькому нарахували 63 тисячі гривень зарплати, а його заступникам: Івану Собкові – 124 тис. грн, Віталію Загайному – 120 тис. грн, Олександру Кулепіну – 140 тис. грн, Юрію Бучку – 124 тис. грн, Андрію Годику – 246 тис. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.