Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

аеропорт "Львів"

П'ятниця, 24 грудня 2021, 13:47

Wizz Air скасувала два нові рейси зі Львова

аеропорт "Львів"

Авіакомпанія Wizz Air не літатиме зі Львова до міст Італії та Польщі.

Про це повідомляє видання Lowcostavia.

Угорська авіакомпанія Wizz Air повністю скасувала понад 80 європейських рейсів, серед них є 10 рейсів з України та 2 – зі Львова.

Скорочення рейсів торкнулося усіх міст України, з яких авіакомпанія виконує польоти – Київ, Львів, Одеса, Харків та Запоріжжя.

Wizz Air припинить виконання таких рейсів:

Харків – Венеція;
Запоріжжя – Будапешт (скасовано після 10 січня);
Запоріжжя – Дортмунд;
Запоріжжя – Мілан;
Одеса – Болонья;
Одеса – Гданськ;
Одеса – Катовіце;
Київ – Ганновер;
Львів – Верона;
Львів – Щецин.

Також авіакомпанія змінила літній розклад і перенесла старт чи відновлення декількох рейсів з України. Зокрема, до липня відкладено початок виконання рейсів з Києва в Малагу, зі Львова в Афіни, Салоніки, Венецію, Ніццу та Братиславу, з Одеси у Вроцлав, з Запоріжжя в Відень та з Харкова в Пардубиці.

Зазначимо, на початку грудня цього року авіакомпанія оголосила про скасування 20 рейсів з України, серед них сім рейсів зі Львова до Італії, Німеччини, Литви та Угорщини.

Натомість у жовтні авіакомпанія Wizz Air оголосила про відкриття 26 нових рейсів з України, відтак наступного року Wizz Air літатиме зі Львова до дев'яти міст Європи.

Також авіакомпанія заявляла, що розмістить в Україні ще сім своїх літаків, збільшивши їх загальну кількість з 4 до 11. П'ять нових літаків будуть розміщені в Києві (додатково до трьох, що уже базуються в столиці), ще два літаки отримають базу у Львові (додатково до одного).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.