Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 24 грудня 2021, 13:05

Львівська будфірма збудує новий навчальний корпус для ліцею у районі Нового Львова

візуалізація

Виконком дозволив приватній фірмі добудувати навий навчальний корпус ліцею №80, що на вул. Героїв Крут, 27.

Сьогодні, 24 грудня, виконавчий комітет Львівської міської ради надав управлінню освіти міськради функції замовника на реконструкцію з добудовою нового навчального корпусу ліцею №80, що на вул. Героїв Крут, 27.

Згідно із містобудівною документацією, новий корпус ліцею збудують на території навчального закладу, на земельній ділянці площею 6500 м².

Зведенням нового корпусу за власні кошти здійснить приватний забудовник – ТзОВ "Резидент Девелопмент" із залученням благодійної організації "Благодійний фонд "Країна дитячих мрій", а потім передасть його на баланс міста.

"Ми отримали звернення від однієї з будівельних компаній про те, що вони готові долучитись до розбудови школи в районі Нового Львова. Йдеться про добудову з ремонтом, загалом 6500 м². Забудовник за свої кошти все проектує та збудує. До проектування буде залучено якісну архітектурну фірму, після чого будуть шукатись найкращі рішення для реалізації проєкту" – зазначив заступник міського голови з містобудування Любомир Зубар.

За словами директора департаменту "Адміністрація міського голови" Євгена Бойка, будівництво нового корпусу має вирішити питання з початковою школою на 500 дітей у цьому районі, яка зараз знаходиться в приміщенні дитячого садочка на вул. Мишуги.

"Після переведення початкової школи в новий корпус, у вивільненому приміщенні можна буде додатково відкрити 8 повноцінних груп в садку на 160 дітей" – наголосив Євген Бойко.

Завершити реконструкцію нового навчального корпуса та ввести його в
експлуатацію планують до 1 січня 2024 року.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Резидент Девелопмент" зареєстроване з 2013 року у Львові займається діяльністю у сфері права та організацією будівництва будівель. Власником фірми є львів'янин В'ячеслав Чепіль. Йому також належить благодійна організація "Благодійний фонд "Країна дитячих мрій".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.