Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

поїзд

ФБ Укрзалізниця

Середа, 29 грудня 2021, 16:00

Двоповерховий електропоїзд курсуватиме за маршрутом Київ-Львів

поїзд

Укрзалізниця запускає двоповерховий електропоїзд Skoda за маршрутом №747 Київ − Львів.

Про це повідомила пресслужба АТ "Укрзалізниця".

Завтра, 30 грудня, АТ "Укрзалізниця" відправить у перший рейс після ремонту перший двоповерховий електропоїзд Skoda за маршрутом №747 Київ − Львів.

Поїзд відправлятиметься з Києва о 16:41 год і прибуватиме до Львова о 00:45 год. Дорогою він зупинятиметься на станціях Вінниця, Хмельницький, Тернопіль тощо.

Ремонт 6-вагонного електропоїзда чеського виробництва Skoda 2012 року випуску виконав Київський електровагоноремонтний завод "Укрзалізниці". Поїзд прибув на підприємство для проведення ремонтних робіт у лютому 2021 року та за 11 місяців був повністю оновлений.

Поїзд обладнаний розетками з USB-роз'ємами для кожного пасажира, пеленальними столиками в головних вагонах, пандусами та місцями для перевезення людей з інвалідністю, тримачами для велосипедів, системами відеоспостереження, кондиціювання, вентиляції, пожежної сигналізації та пожежогасіння, вакуумними туалетами.

Нагадаємо, Укрзалізниця підписала PSO-меморандум зі Львівською ОДА та Львівською облрадою на курсування дизель-поїзда Львів – Ясіня.

Додамо, Укрзалізниця до кінця року запустить Буковельський експрес Львів – Татарів-Буковель – Ворохта.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.