Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

броди

zolochiv.net

Неділя, 2 січня 2022, 09:59

Лісники протестують проти звільнення директора ДП “Бродівський лісгосп”

броди

У Бродах триває протест лісників проти звільнення Ореста Ониськіва з посади директора ДП “Бродівський лісгосп”. 

„Страйк продовжується. Працівники лісгоспу стоять на своєму, а також вимагають скликання позачергової сесії районної ради та зустрічі з головою Львівської ОДА”, - повідомляє Золочів.нет. 

31 грудня відбулася зустріч колективу ДП “Бродівський лісгосп”, депутатів, голови РДА, міського голови Бродів та ін. Від голови РДА протестувальники вимагали написання заяви про відкликання свого погодження про звільнення директора лісгоспу. Згодом лісівники викликали поліцію та написали заяву.

30 грудня лісники провели перекриття автодороги Київ – Чоп.

Нагадаємо, що у березні 2021 року представники Бродівської громади виступили проти можливого об’єднання Золочівського та Бродівського державних лісгоспів з центром в місті Золочів. Ймовірне об’єднання відклали.

Тоді ж депутати Бродівської міської ради  ухвалили звернення до центральної і регіональної влади щодо неприпустимості об’єднання державних підприємств «Мисливське господарство «Стир», Бродівського та Золочівського лісових господарств із центром у м. Золочів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.