Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Трускавець

Вівторок, 4 січня 2022, 10:00

Мешканці Трускавця повністю залишилися без водопостачання

Трускавець

Дрогобичводоканал припинив подавати воду до Трускавця через завершення дії договору про надання послуг з водопостачання та водовідведення.

Про це повідомляє видання "Варто – галицькі новини".

Вчора, 3 січня, КП "Дрогобичводоканал" повністю припинив водопостачання до Трускавця.

"Заявляємо, що станом на 03.01.2022 КП "Дрогобичводоканал" не надає послуги ТзОВ "Трускавецький водоканал", оскільки старий договір про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення від 01.01.2020 між КП "Дрогобичводоканал" та ТзОВ "Трускавецький водоканал" втратив чинність 00:00 год 01.01.2022, а надісланий нами проект нового договору ТзОВ "Трускавецький водоканал" не підписало" – йдеться у заяві КП "Дрогобичводоканал".

У Дрогобичводоканал заявили, що повідомили про завершення дії договору Трускавецький водоканал ще на початку листопада минулого року.

"Відповідно до ЗУ "Про питну воду, питне водопостачання та водовідведення", наше підприємство затребувало надати пакет документів, передбачених цим законом. Однак до 31.12.21 ТзОВ "Трускавецький водоканал" так і не надало повного пакету документів, чим остаточно зірвало можливість підписання договору. 

Зважаючи на постійні конфліктні коливання у взаєминах із Трускавецьким водоканалом, наше підприємство зафіксувало три стратегічно важливі умови у цьому проекті договору. Зокрема, запропонувало встановити конкретні об’єми послуги, які ТзОВ "Трускавецький водоканал" збирається щомісячно купувати, передбачило чітку відповідальність у разі невчасної оплати, а також окреслило точку розмежування майнової належності щодо надання послуги з централізованого водовідведення. Однак друга сторона станом на 31.12.2021 не взяла на себе зобов’язання з виконання цих умов, відповідно – договору не підписала, тому ситуація розгорнулася таким чином" – йдеться у заяві водоканалу.

Станом на 3 січня борг ТзОВ "Трускавецький водоканал" перед КП "Дрогобичводоканал" становить 12,5 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.