Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

наркотики

npu.gov.ua

Четвер, 6 січня 2022, 13:01

Наркодилер з Миколаєва зберігав наркотиків на майже два мільйони гривень

наркотики

25-річний мешканець Миколаєва збував гуртові партії наркотиків та психотропів через закладки у Львові.

Про це повідомила пресслужба Національної поліції України.

Правоохоронці затримали 25-річного мешканця Миколаєва, який збував гуртові партії наркотиків та психотропів через закладки у Львові.

Оперативники управління боротьби з наркозлочинністю у Львівській області ДБН НПУ отримали інформацію про те, що 25-річний мешканець Миколаєва займається збутом наркотичних засобів і психотропних речовин на території м. Львова.

Як встановили правоохоронці, зловмисник з метою прикриття незаконної діяльності орендував квартиру, яку використовував як склад для фасування заборонених речовин. Збував їх у гуртовими партіями у безконтактний спосіб через великі закладки − так звані "мастерклади". 

Оперативники спільно зі слідчими провели санкціонований обшук за місцем тимчасового проживання чоловіка. У результаті слідчих дій вилучили понад три кілограми наркотиків та психотропів, серед яких: амфетамін, канабіс, мефедрон, "Альфа-PVP", а також 450 пігулок екстазі та 68 марок ЛСД. 

Крім того, вилучили електронні ваги та засоби для фасування, мобільні телефони сім-карти та банківські картки. Вартість вилучених наркотиків та психотропів за цінами "чорного" ринку сягає майже два мільйони гривень. 

Фігуранта затримали у порядку ст. 208 КПК України. Слідчі готують йому повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого  ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує до дванадцяти років ув’язнення з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.