Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Євген Кузик

lvivrada.gov.ua

Понеділок, 10 січня 2022, 11:50

Євген Кузик про те, яким буде медичний Львів у 2022 році

Євген Кузик

Цей рік стане часом профілактики, зокрема серцево-судинних захворювань, онкозахворювань, цукрового діабету.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Як розповів депутат фракції Європейська Солідарність Львівської міської ради, лікар, начальник поліклініки ДУ "ТМО МВС України по Львівській області" Євген Кузик, у 2021 році пропрацьована медична стратегієя Львова.

"Сьогодні знаємо, якою повинна бути медицина у місті через 3-10 років. Ми напрацювали моделі розвитку для наших лікарень, утворили три Територіальні медичні об'єднання з різним профілем послуг; це дасть змогу збільшити фінансування для лікарень, закуповувати нове обладнання та робити капітальні ремонти.

Ми ініціювали та впровадили програму "Здоров'я львів'ян", завданням якої є вчасне діагностування захворювання. Таким чином сімейні лікарі, які найактивніше скеровуватимуть пацієнтів на скринінги, отримуватимуть премії. Наступний рік стане часом профілактики, зокрема серцево-судинних захворювань, онкозахворювань, цукрового діабету тощо. Ми приділимо більше уваги діагностиці львів'ян, замість постійної гонки за задавненою хворобою.

Буде ще Медичний контакт-центр для Львова – пацієнти отримуватимуть інформаційну допомогу, залишатимуть відгуки, а влада збиратиме аналітику для прийняття правильних рішень" – наголосив Кузик.

Публікація у межах Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.