Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська митниця

Вівторок, 11 січня 2022, 12:40

На Львівщині митника підозрюють у сприянні контрабанді

Львівська митниця

Інспектор Львівської митниці пропустив на територію України товари без сплати митних платежів, чим завдав державі збитків на понад 100 тисяч гривень.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної прокуратури.

Службовець протиправно пропустив на митну територію України товари широкого вжитку без сплати обов’язкових митних платежів, чим завдав державі збитків на понад 100 тисяч гривень.

Як встановили правоохоронці, інспектор під час митного оформлення, діючи в інтересах перевізника, здійснив пропуск на територію України автомобіля з вантажем − одягом, вказавши при цьому в автоматизованій системі митного оформлення, що вантажу у машині немає. Внаслідок ухилення від сплати митних платежів державі спричинено збитки на загальну суму 121 тис. грн.

Головному державному інспектору одного з митних постів Львівської митниці повідомили про підозру у зловживанні службовим становищем та у службовому підробленні (ч. 1 ст. 364, ч. 1 ст. 366 КК України).

Також перевіряється причетність до вказаного злочину інших працівників митної служби.

Нагадаємо, у серпні інспектора Галицької митниці викрили у хабарництві.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.