Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Валерій Курко

loda.gov.ua

Вівторок, 11 січня 2022, 15:40

Залужний призначив командира територіальної оборони Львівщини

Валерій Курко

Територіальну оборону Львівської області очолив підполковник Валерій Курко.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Вчора, 10 січня, головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний підписав наказ про призначення підполковника Валерія Курка командиром територіальної оборони на Львівщині.

"Призначити підполковника Валерія Курка, командира навчального батальйону 199 навчального центру Десантно-штурмових військ Збройних сил України, командиром кадру 103 Окремої бригади територіальної оборони регіонального управління сил територіальної оборони "Захід" – йдеться у наказі.

Зазначимо, Валерій Курко як командир третього батальйону 80-ї окремої десантно-штурмової бригади був одним із захисників Донецького аеропорту, працював командиром навчального батальйону 199-го центру Десантно-штурмових військ ЗСУ.

Згідно з його декларацією про доходи за 2021 рік, Курко заробив минулоріч 378 916 грн.

Додамо, з 1 січня 2022 року в Україні набув чинності закон про основи національного спротиву, складовою якого є територіальна оборона, рух опору та підготовка українців до національного спротиву.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.