Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Середа, 12 січня 2022, 14:31

Втрачені пам’ятки Львова з’явились у мобільному додатку Chameleon Age

Львів

ЛКП «Бюро спадщини» спільно з Chameleon Age представили інтерактивний тур доповненої реальності втраченими пам’ятками Львова.

Сьогодні, 12 січня, у Львові ЛКП «Бюро спадщини» спільно з Chameleon Age представили інтерактивний тур доповненої реальності втраченими пам’ятками Львова.  

Туристи та жителі Львова відтепер, перебуваючи у місці розташування Ратуші, Високого замку, синагоги Золота Роза та Краківської брами, у своїх смартфонах можуть відтворити 3D моделі первинних споруд та їхній вигляд. Зробити це вони можуть за допомогою мобільного сервісу Chameleon Age, який потрібно встановити на власний смартфон. 

В рамках проєкту на площі Ринок, біля входу в Ратушу до 24 січня встановлені стенди, на яких представлена інформація про об’єкти проєкту у Львові та інструкція до використання додатка Chameleon Age.

«Наша мета – вдихати в ті пам’ятки, які не існують, нове життя» – повідомив автор ідеї проєкту Chameleon Age Ігор Ковалишин. 

Ковалишин розповів, що в додаток планують занести інші споруди Львова, які були зруйновані або втратили свій первинний вигляд після перебудови. 

Нагадаємо, Chameleon Age – перший український стартап у сфері туризму за допомогою технології доповненої реальності.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.