Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

П'ятниця, 25 січня 2013, 14:33

Екс-начальник ДАІ Львівщини став в.о. заступника Рудяка

Колишній начальник ДАІ ГУ МВС у Львівській області Андрій Карпінець отримав посаду в.о. заступника начальника ГУ МВС у Львівській області.

Про це сьогодні, 25 січня, на прес-конференції повідомив начальник ГУ МВС у Львівській області Олександр Рудяк, інформує кореспондент Варіантів

За словами Рудяка, в обов’язки нового заступника входитиме "тилове забезпечення і питання забезпечення життєдіяльності підрозділів МВС області".

Він додав, що, можливо, Карпінець відповідатиме і за інформаційну політику.

Також, як зазначив Рудяк, сьогодні будуть підписані документи на місце заступника начальника управління ДАІ у Львівській області – ним може стати Дмитро Фальшовник за умови, якщо його кандидатуру підтримає Міністрество внутрішніх справ.

Нагадаємо, сьогодні Олександр Рудяк повідомив, що своїм наказом звільнив начальника ДАІ Львова Богдана Мицака та ще 6 керівників територіальних управлінь. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.