Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Микола Мисак

golosznadbugu.com

Понеділок, 17 січня 2022, 13:53

Заступник голови Червоноградської ОТГ у листопаді отримав більше 70 тисяч зарплати

Микола Мисак

У листопаді заступнику голови Червоноградської ОТГ Миколі Мисаку нарахували 74 тисячі гривень зарплати.

Про це повідомляє Громадська рада м. Червоноград на своїй сторінці у Фейсбуці.

У листопаді 2021 року заступнику голови Червоноградської ОТГ Миколі Мисаку нарахували 74 723,32 грн заробітної плати, що складалася з посадового окладу, надбавок, місячних премій та премії до Дня місцевого самоврядування (професійного свята).

Додамо, у серпні минулого року Микола Мисак отримав 37 538,91 грн зарплати, у вересні – 37 733,45 грн, у жовтні – 74 180,18 грн.

Зазначимо, Микола Мисак є теперішнім заступником міського голови Червонограда є Микола Мисак, у 2018 році він очолював комунальну установу "Центр з обслуговування закладів освіти Сокальського району".

На місцевих виборах у 2020 році балотувався до Львівської обласної ради від ВО Батьківщина, але не пройшов.

У вересні 2020 року йому повідомили про підозру у заволодінні понад 170 тисяч гривень – він придбав для закладів освіти Сокальського району яловичину за завищеними цінами. У прокуратурі прізвище чиновника не називають, однак за даними львівських ЗМІ, йдеться саме про Мисака.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.