Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська міськрада

Понеділок, 17 січня 2022, 14:07

Львівська міськрада виплатила майже півтора мільйона за оновлення Порталу мешканця

Львівська міськрада

Львівська міська рада заплатила 1,4 млн грн ТОВ "Епам рішення" за розробку програмного забезпечення "Порталу мешканця Львова".

Про це Львівська міська рада повідомила на запит Варіантів.

Львівська міська рада заплатила 1,4 млн грн ТОВ "Епам рішення", яке перемогло у тендері на розробку програмного забезпечення "Портал мешканця Львова" в рамках оновлення проєкту "Особистий кабінет мешканця".

"Переможцем тендеру було визначено ТОВ "Епам рішення" з пропозицією 1 428 250, 00 грн з ПДВ" − йдеться у відповіді.

Нагадаємо, перший заступник міського голови міста Львова Андрій Москаленко заявив, що Львівська міськрада разом з компаніями MasterCard та EПАМ вклали кошти в розробку порталу, однак не уточнив суму вкладень партнерів міськради.

Зазначимо, товариство з обмеженою відповідальністю "Епам рішення", за даними аналітичної бази Youcontrol, зареєстроване в м. Київ у квітні 2012 року. Основним видом діяльності компанії зазначене комп'ютерне програмування.

Засновниками компанії є компанія "Епам системз (Кіпр) лімітед" з реєстрацією в Кіпрі та "Епам системз" в США. "Епам системз (Кіпр) лімітед" внесла до статутного фонду "Епам рішення" понад 99% коштів в розмірі 319 408,06 грн.

Інформація про кінцевого бенефіціарного власника "Епам рішення" відсутня.

Додамо, за інформацією Prozorro в жовтні 2021 року "Епам рішення" виграла тендер в послугах з розробки концепції цифрової трансформації Державної служби статистики в розмірі 4 млн грн.

Згідно даних відкритих баз, "Епам рішення", окрім програмування, минулого року активно займалося імпортом приладів та пристроїв, що використовуються у медицинi, хiрургiї, стоматологiї або ветеринарiї, включаючи сцинтографiчну апаратуру та iншу електромедичну апаратуру, апаратуру для дослiдження зору на суму до 100 000 грн.

Нагадаємо, в січні відбулася презентація оновленого Порталу мешканця, в розробку якого міськрада вклала півтора мільйона гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.