Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

митниця

ФБ Львівська митниця

Середа, 19 січня 2022, 14:52

Четверо українців намагались провезти через кордон одяг на 350 тисяч без сплати мита

митниця

Четверо українців, які прилетіли рейсом зі Стамбула, намагались провезти через кордон товари без мита і декларування на 350 тисяч гривень.

Про це повідомила Львівська митниця на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 18 січня, четверо українців прибуло зі Стамбулу в аеропорт "Львів". Під час проходження митного контролю, працівники пункту пропуску провели огляд валіз. Спільно з прикордонниками, вони виявили товари, обсяги яких перевищують неоподатковану норму перевезення через митний кордон України – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що троє чоловіків з Чернівецької області намагались перевезти 47 курток, а мешканка Хмельницького − 17 жіночих сумок під маркою Louis Vuitton. Товари вартістю 350 тисяч гривень тимчасово вилучили.

Стосовно українців склали протоколи за ст. 471 Митного кодексу України (порушення порядку проходження митного контролю в зонах (коридорах) спрощеного митного контролю). Невдовзі справи скерують до суду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.