Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Шегині-Медика

lowcoster.in.ua

Четвер, 20 січня 2022, 13:27

Трьох мешканців Львівщини судитимуть за підробку сертифікатів про вакцинацію

Шегині-Медика

Троє мешканців Самбірського району, перетинаючи пункт пропуску Шегині − Медика на в’їзд в Україну з Польщі, пред’явили підроблені Covid-сертифікати.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Як встановили правоохоронці, троє мешканців Самбірського району віком 24, 53 та 54 роки, перетинаючи пункт пропуску Шегині − Медика на в’їзд в Україну з Республіки Польща, пред’явили підроблені міжнародні свідоцтва про вакцинацію від коронавірусної хвороби Covid-19.

У вівторок, 18 січня, прокуратура завершила досудові розслідування та скерувала на розгляд суду обвинувальні акти щодо трьох мешканців Самбірського району.

Раніше усім трьом повідомили про підозру у скоєнні кримінального проступку, передбаченого  ч. 4 ст. 358 (Використання завідомо підробленого документу) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статті − обмеження волі на строк до двох років.

Додамо, також підроблене свідоцтво про вакцинацію виявлено на цьому пункті пропуску у 41-річного мешканця Хмельницької області. Досудове розслідування триває.

Зазначимо, від початку року слідчі та дізнавачі поліції Львівщини відкрили 44 кримінальні провадження за фактами підробки довідок про вакцинацію, Covid-сертифікатів, міжнародних свідоцтва про вакцинацію, а також результатів ПЛР-тестів. 

Нагадаємо, у листопаді минулого року у Львові викрили схему з виготовлення підроблених сертифікатів вакцинації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.