Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

Середа, 16 лютого 2022, 16:53

Сцена у Львові обійшлася Садовому у понад 150 тисяч гривень

Львів

Адміністрація міського голови Львова витратила 155 тисяч гривень на встановлення сцени у Львові.

Департамент "Адміністрація міського голови" Львівської міської ради провів закупівлі у системі ProZorro на послуги з встановлення сценічного обладнання та послуги зі встановлення радіо-, телевізійної, аудіо- та відеоапаратури у Львові.

Обидва аукціони стартували 17 січня, участь у них взяла лише одна фірма – ТОВ "Фетсаунд", яку й обрали переможцем торгів. Компанія зголосилася встановити сценічне обладнання у Львові за 57 390 грн (початкова вартість становила 67 000 грн), а радіо-, телевізійну, аудіо- та відеоапаратуру – за 98 100 грн (початкова вартість становила 110 000 грн грн).

Загалом встановлення сцени та звукового обладнання обійшлося Львівській мііськраді у 155 490 грн. У мерії на ці закупівлі разом передбачили 177 000 грн з міського бюджету Львова.

Як вказано у документі, міськрада замовила одну послугу із встановлення сценічного та звукового обладнання під час проведення цьогоріч загальноміського заходу у Львові. У департаменті "Адміністрація міського голови" не назвали місце, де саме мали встановити сцену й звукове обладнання, а також до якої події приурочений такий захід. Ймовірно, йшлося про святкування Водохреща на Площі Ринок. 

Фінансуватимуться закупівлі з міського бюджету Львова. 

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Фетсаунд" зареєстроване у Львові з 2018 року, займається надання в оренду інших машин, устатковання та товарів, організуванням конгресів і торговельних виставок, вантажним автомобільним транспортом тощо.

Власниками фірми є львів'янини Олег Гула і Юрій Кривак, а також мешканець села Старе Село на Пустомитівщині Андрій Жовтанецький. Жовтанецький з 2018 року володіє львівською фірмою "Айдіа Екзек'юшн Менеджмент" (діяльність холдингових компаній), а Олег Гула є співзасновником львівської ГО "Передові".

Додамо, наприкінці травня 2019 року директором департаменту "Адміністрація міського голови" призначили Євгена Бойка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.