Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Золочів

Середа, 26 січня 2022, 16:16

Золочів шукає ЗМІ для висвітлення своєї діяльності

Золочів

Золочівська міськрада замовила послуги з висвітлення своєї діяльності в друкованих засобах масової інформації у 2022 році.

Золочівська міська рада Золочівського району Львівської області оголосила тендер у системі ProZorro на послуги з висвітлення діяльності Золочівської міської ради та посадових осіб в друкованих засобах масової інформації, які переможець тендеру має поставити до 31 грудня 2022 року.

Аукціон стартує 27 січня, а очікувана вартість послуг становить 149 050 грн.

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру повинен впродовж року інформувати у ЗМІ про діяльність міськради Золочева та її посадовців. Зокрема, йдеться про:

- виготовлення та публікація інформаційних матеріалів у форматі статей з чи без ілюстрування фотографіями або графічними матеріалами у друкованому ЗМІ (газеті);

- можливість розміщення як на кольорових так і на чорно-білих сторінках тижневика;

- орієнтовна загальна проща розміщених інформаційних матеріалів – 24842 см.кв, з розрахунку одна шпальта – 988 кв.см.

Видання, у якому планують розміщувати інформацію про мерію Золочева, має бути тижневиком із тиражем не менше 2 000 примірників та працювати у Золочеві не менше 2 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.