Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

замінування

Четвер, 27 січня 2022, 11:43

Учнів всіх шкіл Львова евакуйовують через замінування

замінування

Надійшло повідомлення про замінування всіх шкіл Львова, навчальні заклади проводять евакуацію учнів.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні, 27 січня, надійшло повідомлення про замінування всіх шкіл Львова. В управлінні освіти Львівської міськради повідомили, що навчальні заклади діють згідно з протоколом: евакуюють учнів та повідомляють батьків.

Як повідомила керівниця управління освіти Львівської міськради Леся Васюта у Службу безпеки України надійшло повідомлення про замінування всіх шкіл Львова. Управління повідомило всі школи, зараз здійснюється евакуація дітей. Паралельно з цим працівники освітніх закладів повідомляють батьків, щоб ті забрали дітей додому.

Приміщення навчальних закладів та прилеглі до них території обстежать на предмет вибухонебезпечних речовин чи предметів.

Нагадаємо, про замінування усіх шкіл Львова повідомляли також 21 січня та 12 січня. А 20 січня правоохоронці отримали інформацію про замінування ТРЦ "Форум Львів".

Додамо, 18 січня на телефон управління СБУ у Львівській області надійшло повідомлення про замінування приміщень АТ КБ "ПриватБанку" у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.