Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вирубка дерев

Четвер, 27 січня 2022, 12:17

Прокуратура скерувала до суду справу про незаконну порубку дерев на майже 150 тисяч

вирубка дерев

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо мешканця Львівщини, який здійснив незаконну порубку дерев на майже 150 тис. грн.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної прокуратури.

Жовківська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо 35-річного жителя Львівської області, який незаконно порубав дерева у захисних лісових насадженнях, що спричинили тяжкі наслідки (ч. 4 ст. 246 КК України).

Як встановили правоохоронці, обвинувачений здійснив незаконну порубку дерев на близько 150 тис. грн. Для допомоги в реалізації задуманого він попросив допомоги у знайомого, якого запевнив у наявності документів на правомірність проведення цих робіт.

"У грудні минулого року вони відправились у зону захисних лісових насаджень, де фігурант бензопилою спиляв 15 дерев, а його товариш, за вказівкою обвинуваченого, складав розпиляні стовбури дерев в купи поруч" − йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в січні прокуратура подала до суду справу про махінації зі сміттям у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.