Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

суд у Львові

Четвер, 27 січня 2022, 13:48

Поліція затримала підозрюваного у крадіжці з кабінету судді у Львові

суд у Львові

Поліцейські затримали 28-річного жителя Червонограда, підозрюваного у крадіжці з приміщення суду у Львові.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

У неділю, 23 січня, поліцейські затримали зловмисника, підозрюваного у крадіжці з приміщення суду у Львові. Правоохоронці встановили, що до вчинення крадіжки причетний 28-річний житель Червонограда, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, зокрема за крадіжки.

Під час санкціонованих обшуків правоохоронці виявили та вилучили у затриманого речові докази його причетності до вчинення кримінального правопорушення.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, в ніч на 18 січня з сейфа у кабінету судді Західного апеляційного господарського суду, що розташований на вул. Личаківській, 81 у Львові, вкрали значну суму грошей.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.