Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Пожежа на вулиці Волинській

місцеві мешканці

П'ятниця, 28 січня 2022, 15:48

На вулиці Волинській у Львові масштабна пожежа (оновлено)

Пожежа на вулиці Волинській

У Львові горять двоповерхові складські приміщення, що розташовані на вулиці Волинській.

Про це повідомляє ДСНС у Львівській області.

У Львові на вулиці Волинській (бічна Б.Хмельницького) сталась масштабна пожежа на складських двоповерхових приміщеннях. Горить близько 200 квадратних метрів, на другому поверсі були меблі. Наразі про жертв не повідомляють.

"28 січня о 14:05 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Волинській. Пожежа виникла на другому поверсі двоповерховий складської будівлі. До місця події виїхали вогнеборці за підвищеним номером виклику. Роботи, щодо ліквідації пожежі тривають. До ліквідації пожежі залучено 43 особи особового складу та 10 одиниць спецтехніки",– йдеться у відповіді ДСНС на запит журналіста Варіантів.

Як повідомляють у ДСНС, пожежа трапилась на Волинській, 10. За цією адресою зареєстровано компанія "Техфасад", що належить сину львівського політика,колишнього нардепа Ігоря Васюника, Тарасу Васюнику, компанія  ТОВ"НВФ "ЕНЕРГОЛЕД", що належить Тарасу Васюнику та ізраїльським партнерам та компанію "ТОВ "УК "НОВЕ МІСТО", що належить дружині Ігоря Васюника Оксані Васюник.

Торік у березні депутати Львівської міськради надали в оренду землю за цією ж адресою фірмі дружини та дочки екснардеп Ігоря Васюника для будівництва нових офісів. Ще у січні 2020 року повідомляло видання "Львівський портал", на цьому місці ТзОВ "Львів Інвест Парк" планує збудувати центр ділової активності на 1 600 нових робочих місць.

Новина доповнюється.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.