Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

банк у Львові

П'ятниця, 28 січня 2022, 16:53

На Львівщині працівниця банку привласнила майже мільйон гривень

банк у Львові

Кредитна спеціалістка банку займалася незаконним оформленням кредитів.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Працівники Червоноградського районного відділу поліції затримали 49-річну кредитну спеціалістку банку, яка вносила до електронних систем банку недостовірні відомості про клієнтів та оформлювала від їхнього імені фіктивні заяви на отримання кредитів.

"Правопорушниця оформляла видачу кредитів на підставі підроблених заяв на приєднання до договору комплексного обслуговування фізичних осіб. При цьому вона вносила до електронної банківської системи недостовірні дані про клієнтів, зокрема абонентського номера.

Надалі кредитні гроші жінка переводила на підконтрольні рахунки та витрачала на власні потреби. У такий спосіб вона привласнила близько мільйона гривень" – наголосили у поліції.

Працівниці банку повідомили про підозру за ч. 1 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч. 1 ст. 362 (Несанкціоновані дії з інформацією, яка оброблюється в комп'ютерах, автоматизованих системах, комп'ютерних мережах або зберігається на носіях такої інформації, вчинені особою, яка має право доступу до неї) Кримінального кодексу України.

Їй може загрожувати до чотирьох років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.