Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   Вівторок, 1 лютого 2022, 13:19

Цимбалюк долучився до флешмобу Україна – серце Європи! Почуйте його!

Михайло Цимбалюк

Нардеп Михайло Цимбалюк долучився до флешмобу «Україна – серце Європи! Почуйте його!».

Про це повідомив народний депутат України від ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба Львівського обласного партосередку. 

«І хочу нині розповісти про одне з унікальних місцин на Франківщині. Цей край – неймовірно багатий. І йдеться не лише про мальовничі куточки природи, пам’ятки історії, архітектури, культури.

Однак йтиметься про найвище село в Україні – Дземброня Верховинського району Івано-Франківської області. Найнижча споруда тут розташована на висоті 1500 метрів над рівнем моря. Найвища – майже два кілометри. Відтак, село Дземброня вважається найвисокогірнішим населеним пунктом в українських Карпатах.

Місцина більше відома як осередок зеленого туризму. Щороку село відвідують понад 100 тисяч активних відпочивальників. Унікальну місцину ввели до складу Карпатського національного природного парку» – наголосив Цимбалюк.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.