Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

дороги Львівщини

П'ятниця, 4 лютого 2022, 14:06

Менше ніж 1% доріг, що потребують ремонту, відремонтували на Львівщині за третій квартал 2021 року

дороги Львівщини

За третій квартал 2021 року на Львівщині відремонтували 0,35% автомобільних доріг загального користування місцевого значення, що потребують ремонту.

Про це йдеться у Результатах моніторингу та оцінки ефективності діяльності голів обласних, Київської міської державної адміністрації за ІІІ квартал 2021 року, які підготував Секретаріат Кабінету Міністрів України.

За третій квартал 2021 року у Львівській області завершили капітальний ремонт або реконструкцію на 0,35% доріг загального користування місцевого значення від загальної протяжності відповідних автомобільних доріг, що потребують ремонту.

За цим показником Львівщина опинилася на 14 місці серед областей України. Натомість на перших місцях − Житомирська, Івано-Франківська та Вінницька області.

Нагадаємо, у грудні 2021 року Львівська облрада виділила 170 млн грн на ремонт доріг у 2022 році.

Додамо, у січні 2022 року голова Львівської ОДА Максим Козицький погодив проєкти на ремонт частини дороги Варяж – Бояничі вартістю у 305 мільйонів гривень та ремонт частини дороги Славське – Хащованя вартістю у 558 мільйонів гривень відповідно. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.