Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

підозрювані

Теруправління ДБР у Львові

Понеділок, 7 лютого 2022, 14:53

Четверо колишніх поліцейських збували наркотики у Львові

підозрювані

Начальник оперативного підрозділу Нацполіції разом з трьома своїми підлеглими протягом 2020-2021 років продавали у Львові наркотики.

Про це повідомила пресслужба Територіального управління ДБР у Львові.

Начальник оперативного підрозділу разом з трьома своїми підлеглими протягом 2020-2021 років продавали у Львові наркозалежним особам амфетамін, "солі", "Альфа PVP", героїн, метадон тощо.

Також колишні правоохоронці задля створення "показників" роботи фальсифікували кримінальні провадження. Вони підкуповували громадян, щоб ті брали на себе відповідальність за злочини, яких насправді не вчиняли.

Діяльність злочинної групи припинили у травні 2021 року. Наразі слідчі завершили досудове розслідування стосовно організованої злочинної групи, яка складалася з колишніх працівників одного з районних управлінь поліції у Львівській області.

Учасників групи обвинувачують у незаконному виробництві, виготовленні, придбанні, зберіганні та збуті наркотичних засобів (ч. 1-3 ст. 307 КК України), завідомо неправдивому повідомленні про вчинення злочину та притягнення невинного до кримінальної відповідальності (ч. 2 ст. 383, ч. 2 ст. 372 КК України), правопорушенні, вчиненому групою осіб за попередньою змовою (ч. 2-3 ст. 28 КК України.)

Санкції статей передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.