Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Гнатюка, 20-22

google.com.ua

Вівторок, 8 лютого 2022, 12:53

Три видавництва зголосилися проінвестувати створення книгарні на Гнатюка

вул. Гнатюка, 20-22

Стартував інвестиційний конкурс із створення культурно-мистецької книгарні на вул. Гнатюка, 20-22, де раніше знаходилися залізничні каси.

Про це повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко на своїй стоірнці у Фейсбуці.

Станом на сьогодні, 8 лютого, участь у інвестиційному конкурсі із створення книгарні з читацьким залом та мистецькими елементами на вул. Академіка В. Гнатюка, 20-22 зголосилися взяти три видавництва.

Свої заявки подали київське видавництво "Дух і Літера", львівські "Видавництво Старого Лева" та "Човен".

"Три учасники є. Офіційно відкрили пропозиції щодо учасників інвестиційного конкурсу створення книгарні на вул. Гнатюка, 20-22. Вже наступного тижня заслухаємо публічні презентації учасників. А переможця конкурсна комісія має визначити до кінця лютого" – написав Андрій Москаленко.

Нагадаємо, наприкінці листопда 2021 року депутати затвердили інвестиційний проєкт, згідно із яким на місці колишніх залізничних кас Львівської залізниці на вул. Гнатюка, 20-22 пропонуюється створити культурно-мистецький простір – книгарню, яка поєднуватиме простір для читання, презентацій, обговорень, дискусій та коворкінговий майданчик. 

Приміщення знаходяться на першому поверсі будівлі, їхня площа становить 382,2 м².

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.