Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Тістик Ростислав

Прес-реліз,   П'ятниця, 11 лютого 2022, 10:19

Адмінпослуги стали ще ближчими для громади Новояворівська - Ростислав Тістик

Тістик Ростислав

У Новояворівську відкрили оновлений ЦНАП в форматі «Дія. Центр».

Мешканці Новояворівської громади зможуть отримати 245 адміністративних послуг в новому ЦНАПі та 8 філіях у селах громади - Бердихові, Добростані, Кам‘яноброді, Мижиловичах, Прилбичах, Старичах, Терновиці та Шклі.

«Це вже червертий Дія.Центр у Львівській області. Що вкотре доводить – Велике Будівництво - це, насамперед, про людей і для людей! Вітаю 52-тисячну громаду Новояворівська з визначною подією та дякую всім причетним!» - зазначив під час урочистостей відкриття ЦНАПу народний депутат Ростислав Тістик.

Серед найпопулярніших послуг - реєстрація місця проживання, реєстрація речових прав на нерухоме майно, паспортні послуги, реєстрація юридичних осіб та ФОПів, послуги у сфері земельних відносин, архітектурно-будівельної діяльності, а також соціальні послуги, єМалятко та інші.

«Капітальний ремонт приміщення під ЦНАП у Новояворівську на вул. Шевченка та закупівля необхідного обладнання обійшлась сумарно понад 4 млн грн з Державного бюджету з співфінансуванням громади» - написав на своїй сторінці у фейсбуці Ростислав Тістик.

В оновленому Дія.Центрі працює електронна черга, облаштовані окремі місця для проведення консультацій з підтримки підприємців, місця для самообслуговування, дитяча та коворкінг зони, а також облаштований доступ для маломобільних груп населення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.