Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

П'ятниця, 11 лютого 2022, 15:42

Львівські ГО отримають більше 260 тисяч з бюджету Львова на власні проєкти

Львів

П'ять громадських організацій Львова отримають кошти з бюджету міста на реалізацію власних соціально-культурних проєктів.

Сьогодні, 11 лютого, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив перелік соціально-культурних проєктів громадських організацій у галузі "Освіта", яким надається фінансова підтримка за рахунок коштів бюджету Львівської міської територіальної громади, та суми співфінансування відповідних проєктів.

З усіх 10 пропозицій на співфінансування, які надійшли на конкурс від громадських організацій, міськрада обрала п'ять. На організацію та проведення культурних заходів цими ГО з бюджету Львова виділили 265 500 грн.

Найбільшу суму, 72 000 грн, отримає громадська організація "Адвокаційно-аналітична платформа "Час громад" в партнерстві з ГО "Батьки в дії" на проєкт щодо використання онлайн симуляційної гри "Я – країна" про застосування інструментів громадської участі в рамках програми курсу "Громадянська освіта".

Ще 66 478 грн виділили Львівському обласному осередку Всеукраїнської громадської організації "Українська спілка інвалідів – УСІ" на проєкт "Мандруй, пізнавай, відкривай: літній корекційний табір для незрячих дітей".

Львівська "Спілка багатодітних сімей Львівщини "Щаслива родина" отримала  50 300 грн на цикл просвітницьких акцій "Будь видимим – захисти своє життя", а ГО "Гільдія вчителів" – 42 000 грн на проєкт "Школа підвищення компетенцій".

Натомість ГО "Фундація креативних ідей" передбачили 34 722 грн на "Літню школу "Створи місто мрії".

Наразі управління освіти міськради має до 6 травня цього року укласти договори з громадськими організаціями на реалізацію цих проєктів, а результати їх оцінювання мають оприлюднити на сайті Львівської міської ради до 31 грудня 2022 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.