Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

аеропорт "Львів"

Понеділок, 14 лютого 2022, 10:00

Аеропорт Львова не скасував жодного рейсу

аеропорт "Львів"

Станом на сьогодні всі авіарейси аеропорту Львова виконуються без затримок.

Про це повідомила пресслужба державного підприємства "Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького".

Станом на 10:00 год 14 лютого у аеропорті "Львів" всі авіарейси виконують за графіком, жодна із авіакомпаній не планує закривати повітряний простір з Україною через загрозу нового вторгнення Росії. 

Також, як заявили у Міністертсві інфраструктури України, вчора на своєму позачерговому засіданні уряд виділив 16,6 млрд грн з держбюджету для  гарантування безпеки авіапольотів в Україні для страхових компаній, компаній-перестрахувальників, лізингових компаній та авіаперевізників.

"Це сигнал для міжнародної спільноти, що Україна готова брати на себе фінансові зобов’язання за безпеку літаків в українському повітряному просторі. Зокрема, вже від завтра ми починаємо гарантувати реальними грошовими коштами фінансові зобов’язання лізингових компаній. Виділені кошти покривають страхові випадки для не менше ніж 23 повітряних суден" – заявив вчора міністр інфраструктури України Олександр Кубраков.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.