Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівводоканал

Четвер, 10 березня 2022, 15:26

На Львівщині у січні значно зросли тарифи на каналізацію та водопостачання

Львівводоканал

У січні, порівняно з груднем, на 15,8% збільшилася тарифи у житлово-комунальній сфері.

Про це повідомляє Головне управління статистики у Львівській області.

Загалом, за місяць споживчі ціни у Львівській області підвищилися на 1,6% (в Україні – на 1,3%). Ціни на продукти харчування та безалкогольні напої у січні цього року  підвищилися на 3,1%.

У житлово-комунальній сфері на 15,8% збільшилися тарифи на каналізацію, на 13,4% – на водопостачання. Послуги з управління багатоквартирними будинками подорожчали на 3,1%, послуги розподілу природного газу – на 0,5%.

У сфері транспорту на 3,9% збільшилася вартість проїзду у міжміському поїзді, на 1,7% – у таксі. Паливо та мастила подорожчали на 2,1%.

Вартість послуг дошкільної та початкової освіти збільшилася на 24%, місцевого телефонного зв’язку – на 14,6%, туристичних послуг – на 3,2%, послуг у сфері страхування особистого транспорту – на 2,3%, поштових послуг – на 1,9%, перукарень – на 1,6%.

Ціни на одяг і взуття знизилися на 1,2%.

Нагадаємо, у грудні 2021 року, порівняно з листопадом, на 3,9% збільшилася вартість послуг з утримання та ремонту житла.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.