Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

Середа, 16 лютого 2022, 10:17

Велика Британія відкриває офіс у Львові

Львів

Великобританія відкриває у Львові офіс, який надаватиме консульську підтримку.

Про це повідомляє "Європейська правда".

Велика Британія оголосила про відкриття у Львові нового офісу, де можна буде отримувати документи і консульську підтримку.

"Британія відриває офіс у Львові, який зможе видавати документацію і надавати консульську підтримку" – йдеться в повідомленні.

Послуги у цьому офісі можна буде отримати лише за попереднім записом.

Як наголосили у МЗС Великобританії, потенційна збройна агресія Росії проти України "серйозно вплине на спроможність посольства у Києві та офісу у Львові надавати консульську підтримку і у разі таких обставин не варто очікувати підвищеної консульської підтримки чи допомоги з евакуацією".

Нагадаємо, раніше стало відомо, що із посольства Великобританії в Києві вивезуть частину співробітників та їхніх родичів.

Додамо, 14 лютого США відкликали своїх держслужбовців із Києва до Львова. Такі ж рішення раніше прийняли посольства Канади та Австрії. Натомість Міністерство закордонних справ Польщі рекомендувало скасувати необов'язкові поїздки в Україну.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.