Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

Середа, 16 лютого 2022, 10:41

Садовий шукає керівника для нового комунального підприємства в сфері культури

Львів

У місті оголосили конкурс на посаду керівника "Фонду культури", яке тимчасово очолює Марта Іванишин.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вчора, 15 лютого, виконавчий комітет Львівської міськради оголосив конкурс на вакантну посаду виконавчого директора комунальної установи "Фонд культури Львівської міської територіальної громади".

Основними вимогами до кандидатів є: повна вища освіта у сфері культури (магістр); стаж діяльності у сфері культури не менше 3 років; досвід розроблення та участі у реалізації інвестиційних та грантових проектів; науковий ступінь доктора філософії (кандидата наук) чи доктора наук; володіння офіційними мовами Європейського Союзу; післядипломна освіта в галузі управління тощо.

Доументи для участі у конкурсі необхідно подати до 18 березня, а перше засідання конкурсної комісії відбудеться 28 березня.

Нагадаємо, "Фонд культури" створили у липні 2021 року. Комунальне підприємство займатиметься створенням культурного середовища та промоцією Львова й фінансуватиметься за рахунок продажу алкоголю й тютюну.

У грудні минулого року виконком затвердив статут "Фонд культури" та прищначив тимчасово в.о. виконавчого директора цього підприємства директорку ЛКП "Культурно-освітній центр ім. О. Довженка" Марту Іванишин.

Розмір статутного капіталу "Фонду культури Львівської громади" становитиме 1 000 000 гривень. Детальніше з роботою новоствореного підприємства можна ознайомитися тут.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.