Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. П. Калнишевського

google.com.ua

Понеділок, 21 лютого 2022, 14:18

У Львові залізничні гуртожитки передали у власність міста

вул. П. Калнишевського

Залізничні гуртожитки на вулиці Калнишевського передали у власність громади міста.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У п'ятницю, 18 лютого, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення, згідно із яким відомчі гуртожитки на вул. П. Калнишевського, 2, 4, 6 передали у власність Львівської МТГ.

"Розглянувши звернення виробничого структурного підрозділу "Львівське територіальне управління" філії "Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд" акціонерного товариства "Українська залізниця", та відповідно до ухвали "Про надання згоди на передачу відомчих гуртожитків на вул. П. Калнишевського, 2, 4, 6 у власність Львівської міської територіальної громади від акціонерного товариства "Українська залізниця", пропонуємо підтримати рішення про передачу цих будинків на баланс міста" – наголосила голова Залізничної районної адміністрації Львова Ірина Джурик

Наразі Залізнична РА має провести технічне обстеження відомчих гуртожитків на вул. Калнишевського, 2, 4, 6 і підготувати та подати на розгляд міської ради відповідний проєкт ухвали.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.