Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Дмитро Квіт

Вівторок, 22 лютого 2022, 11:08

Дмитро Квіт став виконуючим обов'язки директора Львівського Охматдиту

Дмитро Квіт

Колишнього гендиректора дитячої клінічної лікарні Львова Дмитра Квіта призначили в.о. директора "Охматдиту".

Про це повідомив жуналіст Варіантів.

Сьогодні, 22 лютого, керівник управління майном спільної власності Львівської облради Тарас Зозуля та директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис представили колективу Львівської обласної дитячої лікарні "Охматдит" виконуючого обов'язки директора Дмитра Квіта.

Під час представлення Дмитро Квіт подякував Львівській обласній раді та усім лікарям за довіру.

"Я щиро дякую Львівські обласній раді та обласній адміністрації за довіру. Я також дякую колишній керівниці лікарні Олександрі Бурді та всьому колективу. У нас попереду з вами дуже багато роботи. Медичний заклад стоїть перед новими викликами, не буду приховувати – проблем маємо багато. Але будемо старатися швидкими темпами все вирішувати, аби львівський "Охматдит" знову здобув славу найкращої дитячої лікарні Західного регіону. Переконаний – нам це під силу" – зазначив Квіт.

Нагадаємо, до цього часу Дмитро Квіт, заслужений лікар України, 30 років очолював КНП "Міська дитяча клінічна лікарня м. Львова".

Олександра Бурда, яка у 2020 році очолила лікарню, написала заяву на звільнення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.