Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Прокуратура Львівської області

Вівторок, 22 лютого 2022, 16:43

Керівник фірми привласнив більше 250 тисяч під час реконструкції спортзалу у Львові

Прокуратура Львівської області

Директор фірми-підрядника під час реконструкції спортзалу обласної спортшколи завищив вартість робіт на привласнив 270 тисяч гривень.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Галицька окружна прокуратура Львова повідомила про підозру директору підрядного підприємства у незаконному заволодінні майном та службовому підробленні.

"У грудні 2019 року між Львівською обласною дитячо-юнацькою спортивною школою та очолюваним підозрюваним товариством було укладено договір на реконструкцію спортивного залу.

З метою заволодіння коштами державного бюджету директор товариства склав та підписав офіційні документи, до яких вніс неправдиві відомості, значно завищивши вартість виконаних робіт. В подальшому вказані документи були підписані директором школи та стали підставою для перерахування коштів на рахунок підрядника" – наголосили у прокуратурі.

Керівник фірми-підрядника привласнив понад 270 тис грн бюджетних коштів.


Додамо, колишній керівник одного із підрозділів "Львіввугілля" заплатив приватній фірмі понад 1,3 млн грн бюджетних коштів за неіснуючу продукцію.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.