Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вакцинація на Львівщині

Середа, 23 лютого 2022, 13:55

Козицький планує щоденно вакцинувати від Covid-19 майже 12 тисяч мешканців Львівщини

вакцинація на Львівщині

Максим Козицький затвердив план вакцинації мешканців Львівщини від Covid-19.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Максима Козицького №100/0/5-22 від 21 лютого 2022 року.

Максим Козицьким своїм розпорядженням затвердив план вакцинопрофілактики гострої респіраторної хвороби Covid-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, на період до 31 грудня 2022 року.

"Затвердити Регіональний план вакцинопрофілактики гострої
респіраторної хвороби Covid-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, на
період до 31 грудня 2022 року, затвердити склад Регіональної міжвідомчої координаційної комісії з виконання плану, затвердити цільові щоденні показники вакцинації для районів області з метою виконання плану" – йдеться у розпорядженні.

Згідно із документом, до кінця цього року райдержадміністрації та територіальні громади Львівщини мають охопити забезпечити рівень щеплення від коронавірусу на рівні 11 900 щеплень на добу на території всієї Львівській області.

До 1 березня у області мають бути сформовані реєстри:

- щодо кількості дітей, віком від 12 років, які не щеплені проти коронавірусу; які отримали 1 дозу вакцини; які отримали 2 дози; які потребують введення бустерної дози;

- щодо кількості осіб, віком від  60 років, які нещеплені проти коронавірусу.

Крім цього, Козицький постановив до кінця року повністю охопити вакцинацією від коронавірусу дітей, не менше 70% дорослого населення, не менше 80% осіб, старших за 60 років.

До 22 лютого у кожному населеному пункті області з населенням понад 10 000 осіб потрібно було організувати та забезпечити роботу центрів вакцинації населення.

Керівником координаційної комісії з виконання плану вакцинації від коронавірусу Козицький призначив свого заступника Івана Собка.

Нагадаємо, за вчора, 22 лютого, щеплення від коронавірусу в області отримали 4 249 оcіб (з них – 1 109 осіб отримали першу дозу вакцини, 2 075 – другу дозу, 4 – додаткову дозу, 1 061 – бустерну дозу).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.