Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

блокпости

Неділя, 27 лютого 2022, 10:38

У Львові та області офіційно встановили близько 60 блокпостів

блокпости

Ініціативні мешканці також самостійно встановлюють блокпости та перевіряють документи у водіїв авто.

Про це сьогодні, 27 лютого, на брифінгу повідомив голова Львівської ОВДА Максим Козицький.

Сьогодні на території Львівської області офіційно було встановлено близько 40 блокпостів, ще 20 встановили у Львові. Крім цього, мешканці області самоорганізувалися, облаштували свої блокпости, де проводять поверховий огляд всіх автомобілів, які проїжджають.

"З однієї сторони – це завдання тероборони (чергування на блокпостах – ред.), а з другої – це громадські ініціативи.

Блокпости, які були встановлені офіційно адміністрацією, – це більше 40 блокпостів по області, а по місту Львову – близько 20 станом на вчорашній вечір. Але вони ростуть як гриби, (їхнє встановлення – ред.) – це терборона чи самооборона. Напевне це заважає руху транспорту, але ми живемо у військових час і нам треба бути пильними. Тому такі блокпости, я вважаю, що це правильне рішення. Ті автомобілі, які вони перевіряють, це людська пильність" – наголосив Козицький.

Нагадаємо, вчора на в’їзді до Львівської області та у Львів розпочали облаштовувати блокпости. Ще 24 лютого, у Львівській ОВДА повідомляли, що на в’їзді у Львівську область та в обласний центр встановлять блокпости, на яких правоохоронці вибірково перевірятимуть документи у громадян.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.