Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

мобільний телефон

Вівторок, 1 березня 2022, 13:35

В Україні запустили мобільний додаток, який повідомлятиме про повітряну загрозу

мобільний телефон

Додаток "повітряна тривога" сповіщатиме про небезпеку у конкретному регіоні.

Про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації України на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 1 березня в Україні запустили додаток "повітряна тривога", який сповіщатиме про небезпеку у конкретному регіоні.

Його можна завантажити у Google Play Market та AppStore.

"Застосунок оперативно інформуватиме про початок і закінчення тривоги. А також надсилатиме користувачам максимально гучні критичні сповіщення про повітряну, хімічну, техногенну або інші види тривог системи цивільної оборони, навіть у беззвучному або сплячому режимі смартфона. Важливо, що застосунок не потребує реєстрації, не збирає персональні дані користувачів та дані про геолокацію" – йдеться у повідомленні.

Щоб отримувати сповіщення необхідно: встановити застосунок через Google Play Market або AppStore, надати йому дозвіл надсилати сповіщення та важливі попередження, вибрати область, у межах якої хочете отримувати сповіщення, відстежувати початок та кінець повітряних тривог.

"Повітряна тривога" вже доступна в таких областях: Вінницька, Волинська, Донецька, Закарпатська, Київська, Львівська, Полтавська, Рівненська, Харківська, Херсонська, Хмельницька, Чернівецька.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.