Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська ОДА

Четвер, 3 березня 2022, 13:08

Розпорядження про утворення комісії з оцінки вартості дарунка з'явилося на сайті Львівської ОДА

Львівська ОДА

На сайті Львівської ОДА з'явилося розпорядження про утворення комісії з оцінки вартості дарунка, дата його оприлюднення − 31 грудня 2020 року.

На сайті Львівської ОДА у розділі "Розпорядчі документи" з'явилося розпорядження "Про утворення комісії з питань оцінки вартості дарунка, вирішення питання щодо можливості його використання, місця та строку зберігання". 

На розпорядженні зазначена дата його оприлюднення − 31 грудня 2020 року. Натомість документ відображається серед розпоряджень, прийнятих у період з 27 лютого по 2 березня цього року.

Відповідно до документа, голова Львівської ОДА Максим Козицький розпорядився створити комісію з питань оцінки вартості дарунка, вирішення питання щодо можливості його використання, місця та строку зберігання і затвердити її склад згідно з додатком, та затвердити положення про цю комісію.

Матеріально-відповідальною особою за зберігання дарунків, одержаних уповноваженою особою, призначили радника патронатної служби апарату обласної державної адміністрації І. Бутинець. 

До складу комісії увійшли директор департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва обласної державної адміністрації Роман Шепеляк (голова комісії), головний спеціаліст відділу забезпечення діяльності керівництва апарату обласної державної адміністрації Анастасія Дащенко (секретар комісії), директор департаменту з питань культури, національностей та релігій обласної державної адміністрації Ірина Гаврилюк, заступник начальника відділу організаційної роботи та контролю апарату обласної державної адміністрації Тетяна Стегницька, заступник начальника відділу фінансового забезпечення апарату обласної державної адміністрації Галина Турек.

Зазначимо, 27 січня Варіанти надіслали Львівській ОДА запит, в якому просили повідомити перелік подарунків, які голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький отримав протягом 2021 року як подарунки державі, територіальній громаді. Строк розгляду запиту у Львівській ОДА продовжили до 20 робочих днів. Станом на сьогодні Варіанти не отримали відповіді.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.