Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

кафе у Львові

Четвер, 10 березня 2022, 11:49

Підприємців Львова та області просять відкрити магазини, ресторани і кафе

кафе у Львові

Підприємців області просять відновити роботу та сплачувати податки.

Про це сьогодні, 10 березня, на брифінгу повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Підприємців, людей, які створюють робочі місця та можуть забезпечити для тих, хто сюди приїхав, і мешканців області звичний ритм життя, просять повернутися до роботи та підтримати економіку країни.

"Просимо відкрити свої магазини, ресторани, кафешки. Просимо відновити роботу і дати можливість людям відчути себе комфортно навіть під час війни, дати можливість людям отримувати зарплати, а державі – податки, тому що це для нас зараз вкрай важливо. Ми воюємо з Росією там, на сході, і тут нам потрібно зробити все можливе, щоб економіка утрималася" – наголосив Козицький.

За його словами, наразі Львівська ОВА намагається допомогти перемістити на територію області підприємства з інших областей України, тому закликає підприємців звертатися у департамент економічної політики Львівської ОВА за інформацією щодо вільних виробничих площ, а також за контактами Укрзалізниці, яка готова перевезти виробничі потужності.

"Також звертаємося до місцевих підприємців і власників бізнесу. Якщо у вас є незадіяні виробничі приміщення, площі, люди, які готові працювати, просимо також зголошуватися до нас, ми будемо контактувати вас з тими людями, які приїжджають зі сходу і які готові відкривати підприємства" – додав Козицький.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.