Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

блокпост у Львові

Четвер, 10 березня 2022, 13:56

На Львівщині у п'ять разів планують зменшити кількість блокпостів

блокпост у Львові

Станом на сьогодні у області встановили 544 блокпости.

Про це повідомляє голова Львівської ОВА Максим Козицький у Telegram.

Станом на 10 березня на території Львівської області встановили 544 блокпостів, однак їхню кількість зменшать у понад 5 разів.

За словами Козицького, більшість із цих блокпостів встановлені самовільно і перешкоджають руху екстрених служб та гуманітарних вантажів.

"Наша область є далеко в тилу, тому ми маємо якісно та швидко доставляти необхідні харчі, ліки, речі першої необхідності та амуніцію українцям та воїнам у регіонах, де триває активна боротьба з загарбником. А також нам потрібно повністю відновити логістику для доставки продуктів у крамниці та інші транспортні потреби підприємців і звичайних людей.

Тому кількість блокпостів зменшать до 100, ще якусь кількість із них перетворять у спостережні" – написав Максим Козицький.

Він додав, що необхідну систему блокпостів у Львові та області розробили фахівці Академії сухопутних військ та військові експерти. На них чергують парвоохоронці, СБУ, тероборона та Нацгвардія.

Нагадаємо, раніше Козицький повідомив, що Львівська обласна військова адміністрація визначила 25 основних блок-постів в області, інші будуть реорганізовані задля спрощення руху. 

Міністерство оборони оприлюднило поради безпечного проїзду блокпостів, а мешканців Львівщини закликали самовільно не встановлювати блокпости.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.