Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ілля Кива

prm.ua

П'ятниця, 11 березня 2022, 12:12

Личаківський суд дозволив дрючити інваліда Киву очно та заочно

Ілля Кива

Личаківський суд Львова заочно арештував народного депутата Іллю Киву.

Про це повідомив Личаківський районний суд м. Львова на своїй фейсбук-сторінці.

Вчора, 10 березня, суддя Личаківського районного суду Львова обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою для народного депутата від політичної партії Опозиційна платформа – За життя Іллі Киві.

Киву звинувачують  у скоєнні кримінальних правопорушень, які передбачені ч. 3 ст.110, ч.1 ст.111, ч.2 ст. 436-1 КК України.

"Слідчий суддя розглядає клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та може обрати такий запобіжний захід за відсутності підозрюваного, обвинуваченого лише у разі доведення прокурором наявності підстав, передбачених статтею 177 цього Кодексу, а також наявності достатніх підстав вважати, що підозрюваний, обвинувачений виїхав та/або перебуває на тимчасово окупованій території України, території держави, визнаної Верховною Радою України державою-агресором, та/або оголошений у міжнародний розшук" – йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що за день до вторгнення Росії Ілля Кива записав відеопривітання з Днем радянської армії та озвучив потребу у визволенні України. Сам Кива зараз перебуває за кордоном.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.