Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Яворівський полігон

Понеділок, 14 березня 2022, 10:44

У США назвали причину обстрілу Яворівського полігону

Яворівський полігон

Американці вважають, що обстріл Росією Яворівського полігону біля Львова спричинений розчаруванням Путіна ходом воєнних дій.

Про це повідомляє Українська правда.

Як заявив вчора, 13 березня, радник з національної безпеки президента США Джейк Салліван, удари російської армії по території Міжнародного центру миротворчості та безпеки (Яворівський полігон) є ознакою розчарування президента Росії Володимира Путіна ходом воєнних дій в Україні.

"Путін розчарований тим фактом, що його війська не просуваються вперед так, як він думав, у великих містах, включаючи Київ, так що він збільшує кількість цілей, на які він нападає, і він намагається завдати шкоди кожній частині країни" – заявив Джейк Салліван.

Також речник Пентагону Джон Кірбі вважає, що введення безпольотної зони не запобігло б цій атаці, натомість встановлення США безпольотної зони над Україною означало б війну з Росією.

Нагадаємо, вчора вранці російські війська  здійснили авіаудар по Міжнародному центру миротворчості та безпеки у селі Старичі Яворівського району: 35 осіб загинуло та ще 134 отримали ураження.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.