Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Канада

П'ятниця, 18 березня 2022, 15:33

Канада дозволила українцям перебувати в країні впродовж трьох років

Канада

У Канаді розпочала діяти тимчасова міграційна програма для українців.

Про це повідомляє Finance.ua.

Уряд Канади затвердив тимчасову міграційну програму для українців, яка передбачає дозвіл на перебування в державі до трьох років, право на працевлаштування та освіту.

"Поки відважні українці борються за своє життя та свободу, Канада готова прийняти їх близьких, які змушені тікати. Коли вони прибудуть до Канади, ми допоможемо їм з пошуком роботи для забезпечення себе та своїх сімей. Забезпечуючи доступ дітей до школи, щоб батьки могли працювати, ми хочемо, щоб кожен українець відшукав мир, стабільність і спільноту в Канаді" – наголосила міністерка зайнятості Канади Карла Куолтроу.

Взяти участь у цій програмі можуть всі українці та їхні близькі родичі будь-якого громадянства, наявність закордонного паспорта також не є обов'язковою – Канада видаватиме одноразовий проїзний документ.

Переселенці мають подати електронну заявку та здати біометричні дані в будь-якому візовому центрі Канади, весь процес отримання візи безплатний та займе не довше двох тижнів.

Зазначимо, ця міграційна програма не передбачає надання статусу біженця, громадянства або дозволу на постійне місце проживання в Канаді.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.