Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Червоноград

Четвер, 24 березня 2022, 14:31

У Червоноградському районі заборонили самостійно виготовляти військові посвідчення та перепустки

Червоноград

Друк будь-яких перепусток, посвідчень та шевронів з військовою тематикою підприємства Червоноградського району мають погоджувати із РВА.

Про це йдеться у розпорядженні голови Червоноградської районної військової адміністрації Андрія Дяченка №26 від 23 березня 2022 року.

Андрій Дяченко підписав розпорядження, згідно з яким заборонив підприємствам на території Червоноградського району виготовляти перепустки чи знаки, із військовою символікою без попереднього погодження із Червоноградської районної військової адміністрації 

"Заборонити суб’єктам господарської діяльності будь-якої форми власності, які здійснюють діяльність на території Червоноградського району без погодження з Червоноградською районною військовою адміністрацією здійснювати друк та виготовлення продукції (посвідчення, перепустки, емблеми, шеврони, знаки розрізнення, нашивки, нагрудні знаки, форма тощо), що містять військову тематику, або ознаки приналежності до військових формувань, добровольчих формувань територіальних громад, або належать до військової атрибутики" – йдеться у розпорядженні.

Нагадаємо, з 25 лютого  у Львові та області діє комендантська година.

Нагадаємо, комендантську годину на території Львівської області ввели 25 лютого. Вона діє з 22:00 год вечора до 06:00 год ранку. З 21 березня для пересування під час комендантської години на Львівщині перепустки оновили.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.