Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ОПЗЖ

stopcor.org

Понеділок, 28 березня 2022, 17:12

Рабинович розпустив проєкт ОПЗЖ з ізраїльських пенатів

ОПЗЖ

Партія Опозиційна платформа – За життя зупиняє свою діяльність.

Про це повідомляє Дзеркало тижня.

Сьогодні, 28 березня, співголова політичної партії Опозиційна платформа – За життя, народний депутат Вадим Рабинович опублікував заяву, де повідомив, що партія припиняє свою діяльність.

"Ми завжди говорили про мир. Партія будувалася як партія миру! Але зараз миру немає! Чинність партії припинено!" – йдеться у заяві.

За словами Рабиновича, з 3 лютого він знаходиться в Ізраїлі, куди виїхав на офіційне запрошення парламенту на зустріч із парламентаріями країни.

"Увесь перебіг мого візиту та зустрічі – все оприлюднювалося у соціальних мережах. Після хвороби та перенесеної операції ще не повністю працездатний" – додав Рабинович.

Натомість сьогодні на сайті партії оприлюднили заяву, у якій ОПЗЖ звинувачують владу в "рейдерстві щодо своїх політичних конкурентів", однак про припинення діяльності партії у ній не йдеться.

Нагадаємо, 20 березня Рада національної безпеки та оборони України призупинила будь-яку діяльність низки політичних партій на час воєнного стану. В переліку опинились Опозиційна платформа – За життя, Партія Шарія, Наші, Опозиційний блок, Ліва опозиція, Союз лівих сил, Держава, Прогресивна соціалістична партія України, Соціалістична партія України, Соціалісти, Блок Володимира Сальдо.

Наразі більшість чинних та колишніх членів ОПЗЖ підозрюють у співпраці з окупантами, а за минулий тиждень близько десятка нардепів вийшли із фракції ОПЗЖ у Верховній Раді.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.